Ertzean - Valverde, Mikel; Gabiria, Julen (Bartzelona : Giltza, 2013)
Ez da batere ona Adrianek anaiarekin duen harremana, eta amak elkarrekin ibiltzera behartu ditu. Amaren ideia horrek, itxuraz, ez du ez bururik, ez buztanik, baina ezusteko fruituak eman ditu. Imanolen skater taldeak gogo onez hartu du anaia gaztea! Haien arteko konplizitatea sendotu egingo da, katedral zaharreko hormetan marka berezi batzuk aurkitzean. Skatea da haien mundua: askatasuna, mugak gainditu nahia eta adiskidetasuna. Hiria da haien skateparka, eta ez da beti eszenatoki samurra...
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura