Begia begi truk / Mikel Valverde ; [itzulpena, Julen Gabiria] - Valverde, Mikel (Skaterrak, 2013)
Skaterrak baliatu dituzte hiria promozionatzeko ikonotzat, museo berriaren modernotasunaren ikurtzat. Agintariek skateekin patinatzea debekatu diete, ordea. Eta skaterrak matxinatu egin dira. Pintada ikusgarri bat agertu da, eta Imanoli leporatu diote, bidegabeki. Errugabea dela erakusteko ahaleginean, enigma beldurgarri batean murgilduko dira bai lagunak, bai eta anaia ere.