Katuntxia : azenarioak jaten dituen katua da - Genechten, Guido Van; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Hegalak dituzten liburuak dira, konbinazio aukerak ematen dituztenak, animalien irudiekin, izenekin eta haiek deskribatzen dituzten esaldiekin jolasteko.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura