Txerkurra : zaunka egiten duen txakurra da / Guido Van Genechten ; [itzulpena, Patxi Ezkiaga] - Genechten, Guido Van (Animaliakeriak (Ibaizabal), 2012)
Hegalak dituzten liburuak dira, konbinazio aukerak ematen dituztenak, animalien irudiekin, izenekin eta haiek deskribatzen dituzten esaldiekin jolasteko.