Plisti-plasta! - Jadoul, Émile ([Euba] : Ibaizabal, 2013)
Otsokumea ez doa bainatzera, amak behin eta berriro deitzen badio ere. Urpean igeri egiteko hegalak eta betaurrekoak jantzi ditu... eta bainuontzian baino ez da sartu behar!
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Higienea; Otsoak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak