Plisti-plasta! / Émile Jadoul - Jadoul, Émile (Zirrarak (Ibaizabal), 2013)
Otsokumea ez doa bainatzera, amak behin eta berriro deitzen badio ere. Urpean igeri egiteko hegalak eta betaurrekoak jantzi ditu... eta bainuontzian baino ez da sartu behar!