Nire txanoa - Jadoul, Émile ([Euba] : Ibaizabal, 2013)
Orrialde bakoitzean txano desberdin bat ageri da. Norena ote da? Eta zergatik egiten du hainbesteko hotza? Amaierako elurrezko panpinak argituko du neguan gaudela.
0-4 urte (Urdina)
Mon bonnet
Letra larria
Ukitu eta testura ezberdinak ezagutzeko liburua
Keywords: Negua; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak