Nire txanoa / Émile Jadoul - Jadoul, Émile (Zirrarak (Ibaizabal), 2013)
Orrialde bakoitzean txano desberdin bat ageri da. Norena ote da? Eta zergatik egiten du hainbesteko hotza? Amaierako elurrezko panpinak argituko du neguan gaudela.