Kuku-gordeka! - Jadoul, Émile ([Euba] : Ibaizabal, 2013)
Orrialde bakoitzean, animalia desberdin bat ateratzen da kapelatik, irakurleak zein diren jakin dezan lotara joan aurretik.
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Magia; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak