Astronomia [OHO 8] (: "Monitor" Bideo Produkzioa, 1986)
- Lurra planeta txiki hori - 20 ´; - Eguzki sistemaren planetak - 19´; - Gure Unibertsoaren historia - 20´.
OHO, 8.
Hezkuntza, Unibertsitate eta Sailaren laguntzaz egina.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak