Kilimanjaroko diamantea / Yoseba Peña - Peña, Yoseba (Ekin (Ibaizabal), 2013)
Zertan dabil mutil hori jeep baten atzealdean ezkutatuta? "Jolasean", erantzungo duzue, baina "Afrikaren bihotzean dago", gehituko dizuet nik. (...) Von Silkek ez ikusteko sartu da Berain, gure mutila, jeeparen olanaren azpian. Orain pentsatzen hasita, eskerrak handik atera ez den, bestela metraileta eta pistola haiek bera ere apuntatuko zuten. Berainen gurasoek jakingo balute! Lasai asko daude, ordea, etxean, Europan, semea Tanzaniako Safari udalekuetan egongo delakoan Von Silken zaintzapean.