Hildakoen eremuan - Arana, Aitor; Mata, Iván (Durando : Ibaizabal, 2013)
Avis eta Alba edizio zaindua duen trilogia da. Bertan, Aitor Aranak narrazio arina, argia eta atsegina darabil ustekabez eta misterioz osatutako istorio harrigarria kontatzeko, Ivan Mataren marrazkiak lagun.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Abenturak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak