Hildakoen eremuan / Aitor Arana ; marrazkigilea, Ivan Mata - Arana, Aitor (Avis eta Alba, 2013)
Avis eta Alba edizio zaindua duen trilogia da. Bertan, Aitor Aranak narrazio arina, argia eta atsegina darabil ustekabez eta misterioz osatutako istorio harrigarria kontatzeko, Ivan Mataren marrazkiak lagun.