Espaziotik etorria / Aitor Arana ; marrazkigilea, Ivan Mata - Arana, Aitor (Avis eta Alba, 2013)
Avis eta Alba bikotea ibaiko zurrunbiloaren misterioa argitu nahian dabilen bitartean, Nara ile urdinxkako neska ilargian dago bere androide laguntzailearekin. Hark ere zurrunbiloa behar du. Avis bere misterioak argitzeko zorian dabilela dirudi, baina Albak laster ikusiko du gauzak gutxitan izaten direla errazak.