Elkartasun basatia - Guillan, Oier (Zarautz : Susa, 2013)
"Norbanakoaren eta taldearen arteko harremanari buruzkoak dira Elkartasun basatia liburuko poemak" adierazi du Oier Guillanek. "Tentsio hori sortzailea izaten da, batzuetan talka, beste batzuetan gatazka, baina baita ere maitasun adierazpena, elkartasun basatia". Poesia liburu bat da, baina teatroak bustita datorrena; pieza asko partiturak balira bezala konposaturik daude, interpretatuak izateko moduan ahotsez edo gorputzez.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak