Pendrive - Mardaras, Arrate (Zarautz [etab.] : Susa, 2013)
Arrate Mardarasen lehendabiziko liburu honek, testu solte batzuekin batera, sei ipuin dakartza. Kontakizun gehienetan ihesean dabilen jendea ageri du, leku arrotzean dagoena derrigorrean. Eta denetan amodioa mintzagai. Izan ere, ihesi dabilenak maitasuna behar du lagun.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak