Gerrak ez du izenik - Bilbao, Leire; Mutuberria, Maite (Arre : Pamiela, 2013)
Egileek ederki uztartu dituzte hitza eta irudia, sentimenak eta gertaerak, errealitatea eta fantasia, gerra ororen ezaugarriak agerira atereaz: gosea, beldurra, tristura... Eta argazki errealez eta irudi marraztuez osaturiko planoez baliatu dira, hitzari arnasa eman eta kontrapuntu egiteko, bizi iraupenerako dei ozen bat osatuz, armoniaz beteriko album ilustratu honetan
5 urtetik aurrera (urdina)
Haurrentzako album irudidunak sortzeko IV. Etxepare saria (2013)
Keywords: Gerrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak