Europako Batasuna XXI .mendean - Gonzalez Garai, Iñaki; Albizu Apaolaza, Xabier; Etxeberria Zapirain, Joseba (Donostia : Gaiak, 2000)
"Europar Batasuna XXI. mendean" liburuan, Europa eraikitzeko emandako urratsak azertzen dira, kultura eta hizkuntza gutxituei zabaltzen zaizkien arazo berriak bereziki agertuz. Europa berdea, urdina, ingurugiroa, egitura politiko eta militarrak, moneta eta kanpo-harremanak aztergai izango dira oso era pedagogikoan.
2000/06/09
2000/06/09
Keywords: Europar Batasuna; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak