Ilustrazioa Europan eta Euskal Herrian - Gonzalez Garai, Iñaki; Arrayet, Eduardo; Korta, Mertxe; Estévez, Xosé (Donostia : Gaiak, 2000)
"Ilustrazioa Europan eta Euskal Herrian" liburuan, Ilustrazioa zer den (razionalismoa, estatuen sorrera, emakumeen jarduera berriak) eta Ilustrazioa Europan nola garatzen den aztertzen da; gero Ilustrazioa Espainian, Kataluinan, Galizian eta Euskal Herrian, azkeneko hau bereziki ikertuz.
2000/06/29
2000/06/29
Keywords: Ilustrazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak