Ilustrazioa Europan eta Euskal Herrian / [mintegikideak, Iñaki González Garai, Eduardo Arrayet, Mertxe Korta (Xosé Estévezen zuzendaritzapean)] - Gonzalez Garai, Iñaki (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 2000)
"Ilustrazioa Europan eta Euskal Herrian" liburuan, Ilustrazioa zer den (razionalismoa, estatuen sorrera, emakumeen jarduera berriak) eta Ilustrazioa Europan nola garatzen den aztertzen da; gero Ilustrazioa Espainian, Kataluinan, Galizian eta Euskal Herrian, azkeneko hau bereziki ikertuz.