Nire familia aurkeztuko dizut : familia-aniztasuna ikasgeletan barneratzeko tresna - Aic Gestión de Capital Intelectual SA ([S.l.] : AIC, Gestión Capital Intelectual SA, 2013)
Helburuak: Haur Hezkuntzako irakasleei familia-nukleoaren elementu guztiak definitu eta osatzeko lan-materiala eskaintzea Ikasleen familia eta gizarte-errealitate ezberdinei ikusgarritasuna ematea Familia-aniztasuna eguneroko errealitatetzat hartzea erraztea, eta berdintasun eta begirunezko balioak txikitatik sustatzea
2013/11/14
2013/11/14
2013/12/19
Haur Hezkuntza, 2-3 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala edo EIMA 2.0, 2012ko deialdia)
2013/12/19
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak