Nire familia aurkeztuko dizut : familia-aniztasuna ikasgeletan barneratzeko tresna / produktorea, Aic Gestión de Capital Intelectual SA (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2012ko deialdia), 2013)
Helburuak: Haur Hezkuntzako irakasleei familia-nukleoaren elementu guztiak definitu eta osatzeko lan-materiala eskaintzea Ikasleen familia eta gizarte-errealitate ezberdinei ikusgarritasuna ematea Familia-aniztasuna eguneroko errealitatetzat hartzea erraztea, eta berdintasun eta begirunezko balioak txikitatik sustatzea