Idazkera zibilizazio desberdinetan - Mtz. Lizarduikoa, Alfontso; Arrayet, Eduardo; Iriondo, Ramon (Donostia : Gaiak, 2000)
Idazkera zibilizazio desberdinetan liburuan, idazkera mitikoetatik (kuneiformea, hieroglifikoa, B idazkera lineala), eta oraindik deszifratu gabe dauden idazkera misteriotsuetatik abiaturik, ekialdeko alfabeto eta idazkera berriak aztertzen dira, egungo mundu teknifikatuaren oinarri kulturalak maisuki arakatuz.
2000/07/17
2000/07/17
Keywords: Idazkera -- Historia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak