Artea gazteentzat eta guztiontzat - Gonzalez Garai, Iñaki; Gaztañaga Beloki, Antxon; Albizu Apaolaza, Xabier (Donostia : Gaiak, 2000)
"Artea gazteentzat eta guztiontzat" liburuan, labarretako artearekin hasita, Mesopotamia, Grezia eta Erroman sortzen diren esperientziak aztertzen dira, erromaniko, gotiko eta islamiar artearekin bukatzeko. Gero, Errenazimendua eta Barrokoa zubi izanda, XIX. eta XX. mendeko estiloen osin sakonean murgilduko da.
2000/03/08
2000/03/08
Keywords: Arte-hezkuntza; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak