Bizitzaren atea dukegu heriotza - Artze, J. A. (1939-2018) (Donostia : Elkar, 2013)
Behin aldirik ez alderik den lurraldean beteki loraturik izango garenean, ez zaizkigu haatik erabat oroimenetik ezabatuko, hor xoko batean ukanen ditugu alde eta aldi mugatuotan iragan genituen pipil eta ninika aldiak laino artean lez.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura