Aitaren sekretua - Arana, Aitor; Mata, Iván (Durango : Ibaizabal, 2013)
Avis inoiz baino okerrago dago, oroimena zeharo galduta. Gauzak okertzeko, Alba bahitu egin dute. Adiskide berrien laguntza behar-beharrezkoa da. Nekea handia da eta gauzak behingoz betiko argitu beharra dago.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Abenturak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak