Aitaren sekretua / Aitor Arana ; marrazkigilea, Ivan Mata - Arana, Aitor (Avis eta Alba, 2013)
Avis inoiz baino okerrago dago, oroimena zeharo galduta. Gauzak okertzeko, Alba bahitu egin dute. Adiskide berrien laguntza behar-beharrezkoa da. Nekea handia da eta gauzak behingoz betiko argitu beharra dago.