Haizea sahats artean - Grahame, Kenneth (1859-1932); Odriozola, Elena; Arratibel, Miren; Galtzagorri Elkartea ([Donostia] : Erein ; [Iruñea] : Igela, 2013)
Satorrak Apoari besotik heldu, kanpora eraman, zumezko eserleku batean eroso-eroso eserarazi, eta esan zion kontatzeko bere abenturak hasieratik bukaerara; eta Apoak, noski, gogo onez onartu zuen. Satorra entzule ona zen, eta Apoa, ez baitzegoen hark esandakoa zalantzan jarriko zuen edo asmo gaiztoz kritikatuko zuen inor inguruan, lasai asko aritu zen.
Klis-Klasikoen bildumaren koordinatzailea, Galtzagorri elkartea
12 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: The Wind in the Willows
Keywords: Animalia gizatiarrak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak