Euskara eta Literatura : DBH 1 / [sorkuntza, Amaia Artolazabal, Kristina Boan, Irune Urbina ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri ; marrazkiak, Iñaki Holgado ... et al.] - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Garagorri, Xabier; Boan, Kristina; Urbina, Irune; Holgado, Iñaki G. (EIMA 1 (2013ko deialdia), 2013)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Elkarrekin bizi(hi)tza 2. Sentimenduen inbentarioa 3. Zaharrak berri