Naturaren Zientziak : DBH 1 - Vera, Petro; Aldasoro Itza, Mikel; Teres, Joxepo; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia (Donostia : Ikaselkar, 2013)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1.Oinak lurrean, unibertsoan bidaiatzen dugu 2. Lurra, etengabe aldatzen ari den planeta 3. Bizidun ugari, naturaren opari
1. unitatea: Oinak lurrean, unibertsoan bidaiatzen dugu...; 2. unitatea: Lurra, etengabe aldatzen ari den planeta; 3. unitatea: Bizidun ugari, naturaren opari
2013/05/11
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak