Naturaren Zientziak : DBH 1 / [sorkuntza, Joxepo Teres, Amaia Gutierrez, Petro Vera ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri ; marrazkiak, Aritz Trueba, Javi Kintana, Lander Ayllon] - Vera, Petro; Aldasoro Itza, Mikel; Teres, Joxepo; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia (EIMA 1 (2013ko deialdia), 2013)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1.Oinak lurrean, unibertsoan bidaiatzen dugu 2. Lurra, etengabe aldatzen ari den planeta 3. Bizidun ugari, naturaren opari