Olentzero eta Mari Domingi - Mendiola, Ainara; Figueras, Yoana (Donostia : Maluta, 2012)
Goza ezazu Olentzero eta Mari Domingi protagonista dituen liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.
3 urtetik aurrera (urdina)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
2012/11/07
Keywords: Euskal mitologia; Euskal kultura; Eguberriak; Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Mari Domingi (Fikziozko pertsonaia); EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak