Mateo Txistu - Haritza, Eneko; Figueras, Yoana (Donostia : Maluta, 2012)
Goza ezazu Matero Txistu apaiz bihurria protagonista duen liburu hau koloreztatzeko eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hau.
Koloreztatzeko ipuinak
3 urtetik aurrera (Urdina)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
2012-11-07
Keywords: Euskal mitologia; Euskal kultura; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak