Egipto - Estellon, Pascale; Weiss, Anne; Yoyotte, Jean; Arregi, Manuel (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Zer esan nahi du "faraoi" hitzak? Zer gordetzen dute piramide ikusgarriek? Nor dira Ra, Anubis eta Horus? Liburu honetan egiptoarrekin topo egingo duzu, baita hiru mila urteko historiarekin ere. Testu argiari eta orri hegaldun ikusgarriei esker, hainbat gauza ezagutuko dituzu: eskriben ahalmenak, faraoien boterea, Erregeen haraneko misterioak...
2012/07/06
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Égypte
Keywords: Egiptoko zibilizazioa; Egipto -- -Historia; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak