Egipto / testua eta ilustrazioak, Pascal Estellon eta Anne Weiss ; Jean Yoyotteren aholkuekin ; [itzulpena, Manuel Arregi] - Estellon, Pascale (EIMA 1 (2013ko deialdia), 2012)
Zer esan nahi du "faraoi" hitzak? Zer gordetzen dute piramide ikusgarriek? Nor dira Ra, Anubis eta Horus? Liburu honetan egiptoarrekin topo egingo duzu, baita hiru mila urteko historiarekin ere. Testu argiari eta orri hegaldun ikusgarriei esker, hainbat gauza ezagutuko dituzu: eskriben ahalmenak, faraoien boterea, Erregeen haraneko misterioak...