Goi mendi eskola, segurtasun ola / egilea, T. Barandiaran - Barandiaran, T. (Lanbide ekimena (Hezkuntza Saila), 2013)
Gipuzkoako Goi Mendi Eskolak urtero antolatzen dituen ikastaro askotarikoen azalpen osoa. Teknika desberdinak erakusteaz gain, ikastaroetan egon ohi den giro ona erakusten du. 2004 eta 2005.