Nola hitz egin elikaduraz eta osasunaz umeei - Aranceta Bartrina, Javier; Andonegi Santamaria, Xabier (Donostia : Nerea, 2012)
Azpitituluak dioen bezala, liburu hau guraso eta hezitzaileei zuzentzen zaie. Umeen elikadura osasuntsu bat sustatu nahi du, eta, horretarako, gure nutrizioarekin eta osasunarekin zerikusia duten gai garrantzitsuenen inguruko azalpen ulerterraz eta praktikoak ematen ditu.
2012/11/15
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: Elikadura -- -Material didaktikoa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak