Nola hitz egin elikaduraz eta osasunaz umeei / [testuak eta irudiak] Javier Aranceta Bartrina ; [itzulpena, Xabier Andonegi Santamaría] - Aranceta Bartrina, Javier (EIMA 1 (2013ko deialdia), 2012)
Azpitituluak dioen bezala, liburu hau guraso eta hezitzaileei zuzentzen zaie. Umeen elikadura osasuntsu bat sustatu nahi du, eta, horretarako, gure nutrizioarekin eta osasunarekin zerikusia duten gai garrantzitsuenen inguruko azalpen ulerterraz eta praktikoak ematen ditu.