Blasikoren begitantzinoak - Eguzkitza, Jesus; Gorozika Bidaurrazaga, Jokin; Bizkaiko Aurrezki Kutxa. Kultur Ekintza; Labayru Ikastegia (Bilbo : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1987)
Esataritza, "esateko modua" helburu dauan esatari baten lana. Irakurgaiaren bide estuetatik aldendu eta esangaiaren bideak urratzeko ahalegin idatzia. Blasikoren nahigabe eta gorabehera barregarriak.
Keywords: Helduentzako Literatura; Antzerkia