Blasikoren begitantzinoak / Eguzki ; [marrazkiak, Jokin Gorozika] - Eguzkitza, Jesus (Galburua (Labayru Ikastegia), 1987)
Esataritza, "esateko modua" helburu dauan esatari baten lana. Irakurgaiaren bide estuetatik aldendu eta esangaiaren bideak urratzeko ahalegin idatzia. Blasikoren nahigabe eta gorabehera barregarriak.