Idatziak : etxejabeen komunitateetako agiriak ([Deba : Debagoieneko Mankomunitatea, eta Antzuola, Aramaio, Aretxabaleta, Arrasate, Bergara, Elgeta, Eskoriatza, Leintz-Gatzaga eta Oñatiko Udala], 2004)
Idatziak sortako bigarren idatzi bilduma. Liburuxka honek etxejabeen komunitateetan erabili ohi diren idatzien ereduak biltzen ditu: bilera-deiak eta aktak, oharrak, jakinarazpenak, balantze ekonomikoa...
Keywords: Eskutitzak -- -Idazmena; Euskara -- Normalizazioa; Monografiak; Baliabide digitalak