Geografia eta Historia : Euskal Herria : DBH 1 - Basterretxea, Ainhoa; Kintana Goiriena, Jurgi; Azpillaga Landa, Arantzazu; Gonzalez, Elisabet; Azkue, Imanol; Aristondo Iriondo, Ainhoa; Matesanz, Jaime; Moralejo Mateos, Pilar; Valera, Lucia; Grence Ruiz, Teresa; Mascaró, Jaime; Santxo, Joseba (Etxebarri : Zubia, 2000)
"Geografia eta Historia Euskal Herria" liburuak (Herriak sailekoak) Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzarako diseinaturik daude eta beraietan Curriculumean eskatzen diren edukiak eskaintzen zaizkizu, era erraz, ulergarri eta atseginean. Euskal Herriko geografiari eta historiari arreta berezia ematen diete "Herriak" saileko liburuok. Izan ere, ikasmaterial hau DBHko ikasleek beren herriaren geografia eta historia munduaren testuinguruan uler eta ezagut dezaten egina da.
2000.04.17
Glosategia: 246.-247. or.
DBH, 1. maila
Keywords: Euskal Herria -- Historia; Euskal Herria -- Geografia; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak