Filosofia : Batxilergoa 1 / [testuak] Adela Cortina... [et al.] - Cortina Orts, Adela; Cortina, Adela (Atika (Zubia Santillana), 2000)
Eskuartean duzun eskuliburuak pentsamenduaren gako nagusiak ezagutzera gonbidatzen zaitu, filosofiaren dimentsio gizatiarra eskainiz. Liburu hau lan erangikor eta erakargarria egiteko diseinaturik dago, bai unitate guztietan dauden dokumentuen inguruan, bai eta bertako azalpenezko testuetan ere. Liburuko testuak erantzuna eman nahi die ikasleen interes, motibazio eta premiei, ikuspegi gaurkotu eta modernotik.