Bertan 1 : hautaprobak prestatzeko koadernoa : euskaran - Calvo-Manzano, María Antonia; Ruiz Goñi, Susana; Asteasu, Zuriñe (Etxebarri : Zubia, 2000)
Bertan 1 eta 2 koadernoak hautaprobak prestaten laguntzeko diseinaturik daude. Alde batetik, lotura dute Bertan 1 eta 2 liburuekin, bai gaien aldetik eta baita edukiei dagokienean ere. Eta bestetik, ariketen tipologia eta maila Unibertsitatera sartzeko egin ohi diren hautaprobetan eskatzen direnak dira. Halaxe ba, eskuartean duzun material hau oso lagungarri izango zaizu Unibertsitaterako hautaprobak gainditzeko.
Batxilergoa, 2. maila
2000/02/09
Keywords: Euskara -- Azterketak, testak, etab; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak