Bertan 1 : hautaprobak prestatzeko koadernoa : euskaran / testuak, Mª Antonia Calvo-Manzano, Susana Ruiz Goñi ; proiektuaren arduraduna, Zuriñe Asteasu - Calvo-Manzano, María Antonia (Bertan (Zubia-Santillana), 2000)
Bertan 1 eta 2 koadernoak hautaprobak prestaten laguntzeko diseinaturik daude. Alde batetik, lotura dute Bertan 1 eta 2 liburuekin, bai gaien aldetik eta baita edukiei dagokienean ere. Eta bestetik, ariketen tipologia eta maila Unibertsitatera sartzeko egin ohi diren hautaprobetan eskatzen direnak dira. Halaxe ba, eskuartean duzun material hau oso lagungarri izango zaizu Unibertsitaterako hautaprobak gainditzeko.