Porrotx ispiluan - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2013)
Porrotx ispiluarekin hizketan eta jolasean, bere gorputz atalez jabetuko da.
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak