Porrotx ispiluan / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Tokero, Julen (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2013)
Porrotx ispiluarekin hizketan eta jolasean, bere gorputz atalez jabetuko da.