Magia trukurik onenak / [disenua eta argazkiak, Hans Geel] - Geel, Hans (: Ttarttalo, 2013)
Magia egiten ikasi nahi duzu? Liburu honetan truku onenak aurkituko dituzu. Txanponak desagerrarazi ahal izango dituzu, kartak asmatu edo objektuek hegan egin dezaten lortu. Eta truku horiek egiteko ez duzu ezer berezirik behar. Kartekin, txanponekin eta etxean aurkituko dituzun eguneroko objektuekin egin daitezke. Hori bai, objektu batzuk "trukatu" egin behar dira; beraz, guraizeak eta kola prest eduki eta... ekin magiari!