Udaberriaren bila - Cafferata, Florencia (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Matilde printzesa eta Karamelu pottokaren abenturak biltzen dituen bilduma. Ilustrazio goxoak bezain originalak, eranskailu koloretsu eta distiratsuekin. Trosterriko Errusumako biztanleak oso kezkatuta daude; negua gehiegi luzatzen ari da, eta udaberria berandu dator. Orduan, Matilde printzesak ideia bat izango du: Karamelu pottokarekin batera eta maitagarrien laguntzarekin, udaberriaren bila joango da...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Udaberria; Printzesak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak