Udaberriaren bila / [Florencia Cafferata] - Cafferata, Florencia (Printzesak eta pottokak (Ttarttalo), 2013)
Matilde printzesa eta Karamelu pottokaren abenturak biltzen dituen bilduma. Ilustrazio goxoak bezain originalak, eranskailu koloretsu eta distiratsuekin. Trosterriko Errusumako biztanleak oso kezkatuta daude; negua gehiegi luzatzen ari da, eta udaberria berandu dator. Orduan, Matilde printzesak ideia bat izango du: Karamelu pottokarekin batera eta maitagarrien laguntzarekin, udaberriaren bila joango da...